Beställ vår huskatalog!

Husritningarna i vår broschyr är bara exempel  på olika planlösningar.

Vi skissar på en ny planlösning
efter Ert önskemål, vilket ingår utan extra kostnad.

Småländsk hustradition

DSCF0102.jpg
1,5 plan.jpg

Drömmen om ett eget unikt hus kan bli verklighet när du vänder dig till Kärnhus AB i Tranås. Företaget tog sitt namn under 90-talet och har sedan dess ritat hus som byggts över hela Sverige.

Våra hus är gediget byggda med råspont i alla väggar och utsidan klädd med bred fasadpanel och gammaldags profilerad läkt alternativt med modern fasadpanel eller puts, berättar Bo Andersson som är arkitekt och VD för Kärnhus AB.

INNAN DEN FÖRSTA planeringen besöker Bo Andersson den blivande husägaren för att se tomten och göra en första planering och skiss tillsammans med kunden. Ett hus behöver ritas efter hur tomten ser ut och vad den har för läge. Hur huset ska utformas beror bland annat på om det är söder- eller norrläge och så vidare. Det gäller att anpassa huset så att man tar tillvara tomtens alla fördelar och undviker dess nackdelar. I dagsläget är det många som vill ha en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som exempel. Sovrum kan behöva planeras efter vad man kan få för behov i familjen längre fram. Väggar ska sättas upp eller tas ner. Det är många tankar som behöver formas till en planlösning.

För våra kunder, som kanske ska bo i sina hus hela livet, är det viktigt att få det unika boende som passar just deras behov. Det kan vara allt från små detaljer till antal sovrum som behöver planeras.

KÄRNHUS HAR MARK till salu i flera kommuner, bland annat i södra och norra Stockholmsområdet. I Borgholm finns det tomter med gångavstånd till havet som bara väntar på att bebyggas.

Det är spännande att få rita hus över hela Sverige. Landskapet och bygg-traditioner ger så olika förutsättningar och boendet varierar stort beroende på var tomten är belägen. Våra hus blir verkligen unika och väl anpassade, berättar Bo.

PRESSKLIPP: Artikeln har medverkat i tidningen Näringslivsrepons.

Kontakta Kärnhus

Tel: 0140-535 62  
E-post: karnhus@telia.com
Box 65, 573 21  TRANÅS

Besök Kärnhus

Rundelgatan 2
573 21 TRANÅS
Visa karta